Okwu Mmalite Maka Usoro Igwe Na-emepụta Vacuum

Usoro mmepụta nke iko rọba a na-atụfu

A na-ekewa akụrụngwa thermoforming ka ọ bụrụ akwụkwọ ntuziaka, ọkara akpaka na akpaka zuru oke.

A na-eji aka na-edozi arụ ọrụ niile dị na akụrụngwa ntuziaka, dị ka njigide, kpo oku, mkpochapụ, jụrụ oyi, nbibi, wdg. Arụ ọrụ niile na akụrụngwa ọkara akpaka na-akpaghị aka site na akụrụngwa dabere na ọnọdụ na usoro a tọhapụrụ, belụsọ na ọ dị mkpa ka ejiri aka rụchaa clamping na demoulding; A na-arụ ọrụ niile na akụrụngwa akpaka kpamkpam site na akụrụngwa.

Basic usoro nkeigwe na-ekpo ọkụ ọkụ: kpo oku / akpụ - jụrụ / ịkụ ọkpọ / stacking

N'ime ha, ịkpụzi bụ ihe kachasị mkpa na mgbagwoju anya. Thermoforming na-emekarị na-arụ na igwe na-akpụ, nke dịgasị iche iche nke ukwuu na dị iche iche thermoforming ụzọ. Ụdị ụdị ọ bụla nke igwe na-akpụzi agaghị emecha usoro anọ a dị n'elu, nke enwere ike ịhọrọ dịka mkpa mmepụta ihe. The isi parameters nkeigwe thermoformingna-abụkarị nha nri nke okpomọkụ kpo oku na oge agụụ oge dị iche nke akpụ.

1. kpo oku

Usoro ikpo ọkụ na-ekpo ọkụ na efere (ibé akwụkwọ) na okpomọkụ achọrọ maka ịmepụta mgbe niile na na okpomọkụ na-adịgide adịgide, nke mere na ihe ahụ na-aghọ ọnọdụ dị elu na-agbanwe ma na-eme ka ọganihu dị mma nke usoro nhazi ọzọ.

igwe na-ekpo ọkụ ọkụ-1

2. Ịkpụzi n'otu oge na oyi

Usoro ịkpụzi efere a na-ekpo ọkụ na nke dị nro (ibé akwụkwọ) n'ime ọdịdị a chọrọ site na ịkpụzi na ngwaọrụ ikuku ikuku dị mma na nke na-adịghị mma, na oyi na ịtọ n'otu oge.

igwe na-ekpo ọkụ ọkụ-2

3. Ịcha

A na-egbutu ngwaahịa a kpụrụ n'otu ngwaahịa site na mma laser ma ọ bụ mma ngwaike.

igwe na-ekpo ọkụ ọkụ-3

4. Stacking

Gwakọta ngwaahịa ndị a kpụrụ ọnụ.

igwe na-ekpo ọkụ ọkụ-4

GTMSMART nwere usoro igwe na-ekpo ọkụ zuru oke, dịkaigwe ihe eji eme ihe nke nwere ike ikpofuo,plastic nri akpa thermoforming igwe,seedling tray thermoforming igwe, wdg. Anyị na-agbaso usoro iwu ahaziri ahazi na usoro mmepụta siri ike iji chekwaa oge na ọnụ ahịa maka ndị ọzọ ma wetara gị uru kachasị elu.

 


Oge nzipu: Mee-06-2022

Zitere anyị ozi gị: